Begeleiding

Moe-ten  

We vinden het vaak lastig om de juiste keuzes te maken omdat we onbewust veel bezig zijn met wat moet of hoort. Dit gaat ten koste van onszelf en onze keuzevrijheid. We ervaren een gevoel van onrust of onvrede wanneer we ons leven steeds maar invullen met dingen die eigenlijk niet bij ons passen. We proberen te voldoen aan allerlei verwachtingen maar op de een of andere manier voelt het toch niet helemaal goed. Wil jij die prestigieuze baan, dat drukke sociale leven en die prachtige wereldreis? Of heb je het gevoel dat het moet?  


Kie-zen 

Dit gezegd hebbende, kan het maken van de juiste keuze enorm bevrijdend zijn. Maar hoe weet je wat de juiste keuze voor jou is? Dit begint met een zoektocht naar jezelf, je verlangens, je talenten en je dromen. Als je weet wat bij je past, kan het maken van de juiste keuze juist heel erg bevrijdend zijn. Je laat je niet meer afleiden. Het geeft je een gevoel van vrijheid omdat je aandacht en focus veel scherper worden. Daardoor kan je dingen efficiënter oppakken. Je maakt makkelijker beslissingen, en je bent af van het gevoel dat je iets mist, omdat je beseft dat wat je hebt goed is. Het zorgt ervoor dat je je intensief op een paar hele gerichte doelen kan richten waardoor je meer succes boekt. 
Tijdens dit traject begeleid en ondersteun ik jou in deze zoektocht. Je leert naar jezelf te luisteren, je kwaliteiten in te zien en op je instinct te vertrouwen. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie jij bent en wat jij wil. Je durft écht te kiezen, vol overtuiging - en een leven te creëren waar jij gelukkig van wordt. Het is een spannende reis die best wat inzet en eerlijkheid vergt maar het is een investering in jezelf waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn! In alles wat ik doe staat dit centraal. Zie hieronder welke diensten Paratam aanbiedt. 

Workshop

 • Verschillende handouts / oefeningen 
 • Praktische handvaten
 • Coaching in groepsvorm

€49,-

Quick scan

 • Kwaliteiten test 
 • Rapport van de test 
 • Verschillende handouts / oefeningen 
 • Persoonlijk gesprek van 1,5 uur
€149,-

1-1 traject

 • Gratis kennismakingsgesprek 
 • Kwaliteiten test
 • Rapport van de test
 • Verschillende handouts / oefeningen 
 • Bellen / mailen tussen de gesprekken door 
 • 8 privé gesprekken van 1,5 uur 

€749,-

Reviews

Cynthia is een geweldige coach. Ze luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Ze ondersteunt door de juiste vragen te stellen en verhelderende oefeningen te geven maar ze laat jou zelf ontdekken. Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Dit zijn allemaal dingen die je vóór het traject al bij je draagt, alleen heb je ze minder helder in beeld. Het traject van Cynthia helpt hier ontzettend bij. Een super investering in jezelf!

R.S.
31 jaar

Doormiddel van het traject wist ik welke kant ik op wilde en welke master ik wilde gaan doen. Cynthia is altijd goed voorbereid en vrolijk. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan mensen echt motiveren. Echt een aanrader. 

H. v. D.
22 jaar

Cynthia is een ontzettend fijne coach! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt, ze neemt alle tijd voor je en ik kreeg het gevoel dat ze oprecht in geïnteresseerd was in hoe het met me ging/gaat. Ze heeft me geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen en belangrijke stappen te nemen in mijn leven.

L.A
30 jaar

Tijdens mijn traject heb ik een paar handvatten geleerd die ik altijd kan toepassen. Cynthia heeft zoveel kennis van zaken, zodat ze precies weet wat op dat moment nodig is. Daarbij geeft ze veel ruimte om zelf achter dingen te komen, voordat ze zegt waar dingen vandaan komen.

J.v.d.P
26 jaar

Ik heb echt heel veel aan het coachtraject gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en naar mijn behoeften gekeken. Door echt door te vragen en kritisch te blijven kijken naar de coachvraag is voor mij niet alleen mijn coachvraag maar mijn begrip en kennis over mijzelf als persoon echt enorm toegenomen waardoor ik nog meer kan groeien, zowel als persoon als binnen mijn werk.

B.C.H.v.P.
22 jaar

Dit coachtraject heeft mij erg uitgedaagd om meer naar de mooie en positieve kanten van mijzelf te kijken en mijzelf beter te leren begrijpen wat ik belangrijk vind in het leven en waar mijn kracht ligt. Cynthia had me erg snel door en wist altijd op het juiste moment de juiste oefeningen erbij te pakken waar ik op dat moment behoefte aan had om mee aan de slag te gaan. 

M. d. S.
30 jaar

Plan een gratis kopje koffie

Gratis gesprek