Kopje koffie

Benieuwd of jij past binnen mijn programma? Daar komen we snel achter via het kennismakingsgesprek. Dit duurt ongeveer dertig minuten en is geheel vrijblijvend. Graag ontmoet ik je persoonlijk tijdens een wandeling door het Vondelpark, met een kopje koffie of iets anders natuurlijk. Als je niet in de gelegenheid bent om naar het Vondelpark te komen kan het ook telefonisch of via Zoom,net zo effectief.

Aan het eind van het gesprek heb je een duidelijke vraag aan jezelf. Hoe kan ik (...), zodat ik (...)? Vanuit hier kunnen kijken of je past binnen het unieke 1-op-1 traject. Waarin we gericht aan de slag gaan om een leven te creëren dat echt bij jou past. Laat de reis beginnen! ⁠

Ben je nieuwsgierig naar jouw vraag en of jij past binnen het programma?
Plan dan meteen hieronder jouw gesprek. Klik op de 30 minuten knop. Je komt dan in een kalender waar je meteen jouw gesprek kan inplannen. Wel zo makkelijk toch? 


Van moeten naar willen. Download nu!
Paratam

PARATAM

PARATAM, de vrouwelijke vorm van paratus, is Latijns voor preparation of voorbereiding. Door bewuste keuzes te maken kun je voorbereid en met een gevoel van controle stappen zetten in de creatie van jouw droomleven. Je ervaart rust en vrijheid in de wetenschap dat wat je doet het juiste is voor jou. 

Lees meer

Reviews

Cynthia is een geweldige coach. Ze luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Ze ondersteunt door de juiste vragen te stellen en verhelderende oefeningen te geven maar ze laat jou zelf ontdekken. Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Dit zijn allemaal dingen die je vóór het traject al bij je draagt, alleen heb je ze minder helder in beeld. Het traject van Cynthia helpt hier ontzettend bij. Een super investering in jezelf!

R.S.
31 jaar

Doormiddel van het traject wist ik welke kant ik op wilde en welke master ik wilde gaan doen. Cynthia is altijd goed voorbereid en vrolijk. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan mensen echt motiveren. Echt een aanrader. 

H. v. D.
22 jaar

Cynthia is een ontzettend fijne coach! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt, ze neemt alle tijd voor je en ik kreeg het gevoel dat ze oprecht in geïnteresseerd was in hoe het met me ging/gaat. Ze heeft me geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen en belangrijke stappen te nemen in mijn leven.

L.A
30 jaar

Tijdens mijn traject heb ik een paar handvatten geleerd die ik altijd kan toepassen. Cynthia heeft zoveel kennis van zaken, zodat ze precies weet wat op dat moment nodig is. Daarbij geeft ze veel ruimte om zelf achter dingen te komen, voordat ze zegt waar dingen vandaan komen.

J.v.d.P
26 jaar

Ik heb echt heel veel aan het coachtraject gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en naar mijn behoeften gekeken. Door echt door te vragen en kritisch te blijven kijken naar de coachvraag is voor mij niet alleen mijn coachvraag maar mijn begrip en kennis over mijzelf als persoon echt enorm toegenomen waardoor ik nog meer kan groeien, zowel als persoon als binnen mijn werk.

B.C.H.v.P.
22 jaar

Dit coachtraject heeft mij erg uitgedaagd om meer naar de mooie en positieve kanten van mijzelf te kijken en mijzelf beter te leren begrijpen wat ik belangrijk vind in het leven en waar mijn kracht ligt. Cynthia had me erg snel door en wist altijd op het juiste moment de juiste oefeningen erbij te pakken waar ik op dat moment behoefte aan had om mee aan de slag te gaan. 

M. d. S.
30 jaar