Reviews

Lees hieronder de ervaringen van andere, van zowel de 1-1 coaching als workshops.

In verband met hun privacy gebruik ik alleen initialen en leeftijden

R.S.31 jaar
Cynthia is een geweldige coach. Ze luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Ze ondersteunt door de juiste vragen te stellen en verhelderende oefeningen te geven maar ze laat jou zelf ontdekken. Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Dit zijn allemaal dingen die je vóór het traject al bij je draagt, alleen heb je ze minder helder in beeld. Het traject van Cynthia helpt hier ontzettend bij. Een super investering in jezelf!
L. d. S. 22 jaar
Ik kreeg hulp voor de toekomst. En weet nu welke kant ik op wil. Cynthia nam alle tijd voor mij, en gaf mij alle tijd om vragen te beantwoorden. Er was altijd ruimte heen te gaan wat ik op dat moment nodig had. Ik kon alles bij haar kwijt en ze was ook een support.
L.A 30 jaar
Cynthia is een ontzettend fijne coach! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, ze neemt alle tijd voor je en ik kreeg het gevoel dat ze oprecht in geïnteresseerd was in hoe het met me ging/gaat. Ze heeft me geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen en belangrijke stappen te nemen in mijn leven.
B.C.H.v.P. 22 jaar
Ik heb echt heel veel aan het coachtraject gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en naar mijn behoeften gekeken. Door echt door te vragen en kritisch te blijven kijken naar de coachvraag is voor mij niet alleen mijn coachvraag maar mijn begrip en kennis over mijzelf als persoon echt enorm toegenomen waardoor ik nog meer kan groeien, zowel als persoon als binnen mijn werk.
J.v.d.P  26 jaar
Tijdens mijn traject heb ik een paar handvatten geleerd die ik altijd kan toepassen. Cynthia heeft zoveel kennis van zaken, zodat ze precies weet wat op dat moment nodig is. Daarbij geeft ze veel ruimte om zelf achter dingen te komen, voordat ze zegt waar dingen vandaan komen.
H. v. D. 22 jaar
Doormiddel van het traject wist ik welke kant ik op wilde en welke master ik wilde gaan doen. Cynthia is altijd goed voorbereid en vrolijk. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan mensen echt motiveren. Echt een aanrader. 
J.B. 25 jaar 
Ik heb antwoord op mijn vraag gekregen, waardoor ik nu verder kan op zoek naar een nieuwe baan. Cynthia kan goed tussen de regels door lezen en weet precies juist dat te vragen waardoor je wel anders of beter over iets moet gaan nadenken.
M.H. 26 jaar
Dit traject met Cynthia heeft mij geleerd om eerlijk naar mezelf te zijn. Het ontwikkelen van een positieve mindset heeft mijn hele leven 180 graden gedraaid: ik heb binnen een paar maanden een nieuwe woning en een nieuwe baan kunnen bemachtigen. Cynthia is positief, toont interesse, is nuchter en kijkt praktisch naar wat ik nodig had. Ik voelde me gehoord en veilig in de sessies.
M. d. S. 30 jaar
Dit coachtraject heeft mij erg uitgedaagd om meer naar de mooie en positieve kanten van mijzelf te kijken en mijzelf beter te leren begrijpen wat ik belangrijk vind in het leven en waar mijn kracht ligt. Cynthia had me erg snel door en wist altijd op het juiste moment de juiste oefeningen erbij te pakken waar ik op dat moment behoefte aan had om mee aan de slag te gaan. 


Reviews workshops 

Masja
Wij hebben met het bedrijf AIMS een zeer interessante en leerzame presentatie gehad over onze kernkwaliteiten. Daarvoor kregen we een uitgebreide persoonlijke vragenlijst die de basis legt van ons uiteindelijke profiel. De teamuitslag geeft een mooi beeld van onze medewerkers en sluit perfect aan op onze jaarlijkse doelstellingsgesprekken. Cynthia nogmaals bedankt voor de professionele aanpak en leerzame dag.
Serena
Wat een heerlijke coaching/kickboks sessie was het! De coaching sessie heeft me aan het denken gezet over mijn kwaliteiten. Tegelijkertijd kon ik daarna even al m’n energie kwijt in het kickboksen. Ik kwam enorm ontspannen thuis. Het was erg goed georganiseerd door Cynthia en de kickboksleraar Richard. Ze hebben ontzettende passie voor wat ze doen en dat merk je tijdens de sessie. Leuk afwisselend programma dat ik iedereen kan aanraden!
Sandra
Het was erg leuk om in een niet-standaard omgeving aan de slag te gaan met het beter leren kennen van jezelf. Cynthia en Richard weten een vertrouwde omgeving te creëren en het boksen maakte het een wat vrijere sessie. 
Van moeten naar willen. Download nu!