Waarom PARATAM?

Richt jij je leven in zoals jij dat wil? Of doe je vaak wat je denkt dat er van je verwacht wordt? Misschien belangrijker nog: weet je het verschil?

Het kan spannend zijn om je eigen richting op te gaan, om echt te kiezen voor jezelf. Vaak lopen onze eigen verwachtingen en die van anderen door elkaar en zijn ze moeilijk van elkaar te onderscheiden. Ook staan we tegenwoordig voor zoveel keuzes – hoe kom je er nu achter wat het beste is voor jou?

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om keuzes te maken als je niet goed weet wat je interne motivatie is. Ook ik heb vaak dingen gedaan omdat ik dacht dat ze van mij verwacht werden. Nu ik beter weet wie ik ben en waar mijn talenten liggen, weet ik wat er wel en niet bij mij past en zijn keuzes een stuk gemakkelijker gemaakt. Als gecertificeerd lifestyle & loopbaan coach ondersteun en motiveer ik nu ook anderen in het maken van de hun eigen keuzes.

Bewust en zelfverzekerd de juiste keuzes kunnen maken – dat is PARATAM. Weten wie je bent en wat je kan geeft rust, vrijheid en ruimte om eindeloos te groeien - in je leven en in je loopbaan. Ben jij klaar om deze uitdaging met jezelf aan te gaan of heb je vragen over het programma? Neem dan vrijblijvend contact met me op of plan een gratis kennismakingsgesprek. 

PLAN GRATIS GESPEK Over mij

Reviews

Cynthia is een geweldige coach. Ze luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Ze ondersteunt door de juiste vragen te stellen en verhelderende oefeningen te geven maar ze laat jou zelf ontdekken. Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Dit zijn allemaal dingen die je vóór het traject al bij je draagt, alleen heb je ze minder helder in beeld. Het traject van Cynthia helpt hier ontzettend bij. Een super investering in jezelf!

R.S.
31 jaar

Doormiddel van het traject wist ik welke kant ik op wilde en welke master ik wilde gaan doen. Cynthia is altijd goed voorbereid en vrolijk. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan mensen echt motiveren. Echt een aanrader. 

H. v. D.
22 jaar

Cynthia is een ontzettend fijne coach! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt, ze neemt alle tijd voor je en ik kreeg het gevoel dat ze oprecht in geïnteresseerd was in hoe het met me ging/gaat. Ze heeft me geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen en belangrijke stappen te nemen in mijn leven.

L.A
30 jaar

Tijdens mijn traject heb ik een paar handvatten geleerd die ik altijd kan toepassen. Cynthia heeft zoveel kennis van zaken, zodat ze precies weet wat op dat moment nodig is. Daarbij geeft ze veel ruimte om zelf achter dingen te komen, voordat ze zegt waar dingen vandaan komen.

J.v.d.P
26 jaar

Ik heb echt heel veel aan het coachtraject gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en naar mijn behoeften gekeken. Door echt door te vragen en kritisch te blijven kijken naar de coachvraag is voor mij niet alleen mijn coachvraag maar mijn begrip en kennis over mijzelf als persoon echt enorm toegenomen waardoor ik nog meer kan groeien, zowel als persoon als binnen mijn werk.

B.C.H.v.P.
22 jaar

Dit coachtraject heeft mij erg uitgedaagd om meer naar de mooie en positieve kanten van mijzelf te kijken en mijzelf beter te leren begrijpen wat ik belangrijk vind in het leven en waar mijn kracht ligt. Cynthia had me erg snel door en wist altijd op het juiste moment de juiste oefeningen erbij te pakken waar ik op dat moment behoefte aan had om mee aan de slag te gaan. 

M. d. S.
30 jaar

Plan een gratis kopje koffie

Gratis gesprek