Elke dag wakker worden met een glimlach

Af van het stemmetje: ‘Ik wil iets anders, maar wat…’ Bezig zijn met wat ik diep van binnen wil, zonder me zorgen te maken wat anderen ervan vinden. Dat is wat ik wilde.

Jarenlang heb ik van alles gedaan waarvan ik dacht dat het zo hoorde. Als ik daar zou werken, met die functie, en dit of dat zou doen, dan zou ik het perfecte leven hebben. Deed veel in de moeten stand, zonder het te beseffen. Het was een lange weg om uit te vinden wat ik nou echt wilde. Om te kiezen, vol zelfvertrouwen.

Vandaag de dag weet ik goed waar ik blij van word, maak ik bewuste keuzes die passen bij mijn waarden. Ik blijf mezelf steeds de vraag stellen: ‘Wil ik dit, of moet ik dit?’ Alles wat niet past, daar stop ik mee of besteed ik uit.

Nu is het zover, ik ga elke dag met een glimlach aan het werk. Ondanks dat ik veel werk, voelt dat niet zo. Ik voel me vrij, zelfverzekerd, ervaar rust en ben gelukkig!

Dat was in het begin van mijn carrière wel anders. Tijdens mijn studie had ik een duidelijk doel; ik wilde marketeer worden bij een sportmerk. Ik kreeg mijn droomstage, zag mezelf daar al werken. Ik kreeg de droombaan niet….. Weg droom, weg doel.

Ik had geen idee wat voor werk ik dan wilde doen. Hopte van baan naar baan, nergens voelde het als een honderd procent match. Ik begon overal weer onderaan de ladder. Dat maakte me gefrustreerd. Is dit nou waarvoor ik heb geleerd?

Gelukkig kreeg ik het besef dat ik het zelf in de hand heb. Door eerlijk te zijn kwam ik vooruit. Vanaf dat moment durfde ik eerlijke keuzes te maken en groeide ik.

Mijn verwondering over het effect van bewuste keuzes maken was groot. Opeens voelde ik wat ik altijd al wilde voelen! Hoe bijzonder is het dat je helemaal je eigen leven kiest? Dat je kan doen wat je het allerliefste doet? En dat je leven er in korte tijd compleet anders uit kan zien?

Inmiddels help ik al ruim 4 jaar starters en young professionals om ook zelfverzekerd te kiezen en zo rust te ervaren. Ik geniet er enorm van hun te begeleiden, met simpele stappen, zodat ook zij durven gaan voor waar zij in geloven. Als je, je keuze maakt op basis van willen, ga je meer uit van je gevoel en verlangen. Op die manier kom je dichter bij je eigen wensen. Als je je keuzes daarop blijft baseren, ga je je zelfverkeerder voelen en meer rust ervaren.

Wil jij dit ook? Plan dan een gratis gesprek om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Liefs, 

PLAN GRATIS GESPEK 

Wil je in 5 dagen minder stress ervaren?

Stress: we ervaren het allemaal wel eens. Zeker in deze tijd. Maar wat is stress eigenlijk? Waar komt het vandaan? En hoe kunnen we er beter mee omgaan? In deze 5-daagse GRATIS training krijg je advies en oefeningen die je kunnen helpen met stress.

Ja dat wil ik

Reviews

Cynthia is een geweldige coach. Ze luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Ze ondersteunt door de juiste vragen te stellen en verhelderende oefeningen te geven maar ze laat jou zelf ontdekken. Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Dit zijn allemaal dingen die je vóór het traject al bij je draagt, alleen heb je ze minder helder in beeld. Het traject van Cynthia helpt hier ontzettend bij. Een super investering in jezelf!

R.S.
31 jaar

Doormiddel van het traject wist ik welke kant ik op wilde en welke master ik wilde gaan doen. Cynthia is altijd goed voorbereid en vrolijk. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan mensen echt motiveren. Echt een aanrader. 

H. v. D.
22 jaar

Cynthia is een ontzettend fijne coach! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt, ze neemt alle tijd voor je en ik kreeg het gevoel dat ze oprecht in geïnteresseerd was in hoe het met me ging/gaat. Ze heeft me geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen en belangrijke stappen te nemen in mijn leven.

L.A
30 jaar

Tijdens mijn traject heb ik een paar handvatten geleerd die ik altijd kan toepassen. Cynthia heeft zoveel kennis van zaken, zodat ze precies weet wat op dat moment nodig is. Daarbij geeft ze veel ruimte om zelf achter dingen te komen, voordat ze zegt waar dingen vandaan komen.

J.v.d.P
26 jaar

Ik heb echt heel veel aan het coachtraject gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en naar mijn behoeften gekeken. Door echt door te vragen en kritisch te blijven kijken naar de coachvraag is voor mij niet alleen mijn coachvraag maar mijn begrip en kennis over mijzelf als persoon echt enorm toegenomen waardoor ik nog meer kan groeien, zowel als persoon als binnen mijn werk.

B.C.H.v.P.
22 jaar

Dit coachtraject heeft mij erg uitgedaagd om meer naar de mooie en positieve kanten van mijzelf te kijken en mijzelf beter te leren begrijpen wat ik belangrijk vind in het leven en waar mijn kracht ligt. Cynthia had me erg snel door en wist altijd op het juiste moment de juiste oefeningen erbij te pakken waar ik op dat moment behoefte aan had om mee aan de slag te gaan. 

M. d. S.
30 jaar

Plan een gratis kopje koffie

Gratis gesprek