1-1 traject

Mijn taak als gecertificeerde coach is om jouw te begeleiden, motiveren en af en toe een spiegel voor te houden. In een speciaal ontwikkeld programma van 8 sessie, krijg jij in 2 maanden antwoord op jouw vraag.

Ik heb een speciaal programma ontwikkeld, op basis van theorie en praktijk. Na jaren van fijn slijpen heb ik nu iets ontwikkeld, met bewezen resultaten. Lees hier de ervaringen van anderen. Dit programma heb ik speciaal ontwikkeld zodat jij het beste uit je coaching kan halen. Nu, maar ook na het coachtraject heb je genoeg handvaten om je in elke situatie te redden.

Het programma is in drie delen opgedeeld:

  • De verkenningsfase
  • De doelen fase
  • De realisatie fase

In het begin gaan we vooral kijken naar wie jij bent als persoon. Wat vind jij belangrijk. Daarna gaan we concrete doelen maken, die jou helpen om je einddoel te halen. Als laatste ga je concreet met die doelen aan de slag.

Coaching blijft iets persoonlijks. Daarom kijken we altijd nog binnen het traject waar jouw behoeftes liggen. 

 Gratis gesprek     Over mij

Workshops

PARATAM organiseert regelmatig workshops en bijeenkomsten die jou kunnen helpen gewoontes te doorbreken of juist weer op te pakken, tot nieuwe inzichten te komen en dingen te verwerken. 

Lees meer

Reviews

Cynthia is een geweldige coach. Ze luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Ze ondersteunt door de juiste vragen te stellen en verhelderende oefeningen te geven maar ze laat jou zelf ontdekken. Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Dit zijn allemaal dingen die je vóór het traject al bij je draagt, alleen heb je ze minder helder in beeld. Het traject van Cynthia helpt hier ontzettend bij. Een super investering in jezelf!

R.S.
31 jaar

Doormiddel van het traject wist ik welke kant ik op wilde en welke master ik wilde gaan doen. Cynthia is altijd goed voorbereid en vrolijk. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan mensen echt motiveren. Echt een aanrader. 

H. v. D.
22 jaar

Cynthia is een ontzettend fijne coach! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt, ze neemt alle tijd voor je en ik kreeg het gevoel dat ze oprecht in geïnteresseerd was in hoe het met me ging/gaat. Ze heeft me geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen en belangrijke stappen te nemen in mijn leven.

L.A
30 jaar

Tijdens mijn traject heb ik een paar handvatten geleerd die ik altijd kan toepassen. Cynthia heeft zoveel kennis van zaken, zodat ze precies weet wat op dat moment nodig is. Daarbij geeft ze veel ruimte om zelf achter dingen te komen, voordat ze zegt waar dingen vandaan komen.

J.v.d.P
26 jaar

Ik heb echt heel veel aan het coachtraject gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en naar mijn behoeften gekeken. Door echt door te vragen en kritisch te blijven kijken naar de coachvraag is voor mij niet alleen mijn coachvraag maar mijn begrip en kennis over mijzelf als persoon echt enorm toegenomen waardoor ik nog meer kan groeien, zowel als persoon als binnen mijn werk.

B.C.H.v.P.
22 jaar

Dit coachtraject heeft mij erg uitgedaagd om meer naar de mooie en positieve kanten van mijzelf te kijken en mijzelf beter te leren begrijpen wat ik belangrijk vind in het leven en waar mijn kracht ligt. Cynthia had me erg snel door en wist altijd op het juiste moment de juiste oefeningen erbij te pakken waar ik op dat moment behoefte aan had om mee aan de slag te gaan. 

M. d. S.
30 jaar

Plan een gratis kopje koffie

Gratis gesprek