Workshops

Naast individuele begeleiding biedt PARATAM verschillende workshops aan.
Deze zijn een mooie aanvulling op het 1-op-1 traject maar kunnen zeker ook los worden gevolgd. 

Samen met experts op het gebied van beweging en voeding organiseer ik trainingen waarbij de focus ligt op de verbinding tussen fysieke en mentale gezondheid. Voeding, beweging, slaap – we onderschatten wel eens hoeveel invloed dagelijkse gewoontes hebben op onze mentale weerbaarheid. 

Workshops

Workshop Mentaal en voeding

Workshop Mentaal en voeding

Met werken vanuit huis vervagen ook de grenzen tussen privé en zakelijk. Hoe zit het met jouw balans nu je veel thuis werkt? Wist je dat je stress kan verminderen doormiddel van het sturen van je gedachtes en het eten van de juiste voeding? Deze workshop focust zich op voeding en het positief sturen van je gedachten. Na deze twee uur weet je precies wat jij kan doen tegen stress en help ik je de balans tussen werk en privé weer terug te vinden! Zie ik je daar?

Meld je aan
  • Datum:24 nov
  • Duur:2 uur
  • Locatie:Online (Zoom)
Workshop coaching-kickboksing

Workshop coaching-kickboksing

Van sporten word je fysiek sterker maar hoe kun je sport en beweging inzetten om ook mentaal sterker te worden? In de kickboks workshops wissel je fysieke en mentale oefeningen met elkaar af en leer je sport te zien en te gebruiken als tool om bijvoorbeeld stress te verminderen, oud zeer te verwerken of je zelfvertrouwen te vergroten.

Meld je aan
  • Datum:Nader te bepalen
  • Duur:2,5 uur
  • Locatie:Amsterdam

Reviews

Cynthia is een geweldige coach. Ze luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Ze ondersteunt door de juiste vragen te stellen en verhelderende oefeningen te geven maar ze laat jou zelf ontdekken. Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Dit zijn allemaal dingen die je vóór het traject al bij je draagt, alleen heb je ze minder helder in beeld. Het traject van Cynthia helpt hier ontzettend bij. Een super investering in jezelf!

R.S.
31 jaar

Doormiddel van het traject wist ik welke kant ik op wilde en welke master ik wilde gaan doen. Cynthia is altijd goed voorbereid en vrolijk. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan mensen echt motiveren. Echt een aanrader. 

H. v. D.
22 jaar

Cynthia is een ontzettend fijne coach! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt, ze neemt alle tijd voor je en ik kreeg het gevoel dat ze oprecht in geïnteresseerd was in hoe het met me ging/gaat. Ze heeft me geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen en belangrijke stappen te nemen in mijn leven.

L.A
30 jaar

Tijdens mijn traject heb ik een paar handvatten geleerd die ik altijd kan toepassen. Cynthia heeft zoveel kennis van zaken, zodat ze precies weet wat op dat moment nodig is. Daarbij geeft ze veel ruimte om zelf achter dingen te komen, voordat ze zegt waar dingen vandaan komen.

J.v.d.P
26 jaar

Ik heb echt heel veel aan het coachtraject gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en naar mijn behoeften gekeken. Door echt door te vragen en kritisch te blijven kijken naar de coachvraag is voor mij niet alleen mijn coachvraag maar mijn begrip en kennis over mijzelf als persoon echt enorm toegenomen waardoor ik nog meer kan groeien, zowel als persoon als binnen mijn werk.

B.C.H.v.P.
22 jaar

Dit coachtraject heeft mij erg uitgedaagd om meer naar de mooie en positieve kanten van mijzelf te kijken en mijzelf beter te leren begrijpen wat ik belangrijk vind in het leven en waar mijn kracht ligt. Cynthia had me erg snel door en wist altijd op het juiste moment de juiste oefeningen erbij te pakken waar ik op dat moment behoefte aan had om mee aan de slag te gaan. 

M. d. S.
30 jaar

Workshops

Meld je aan voor de workshop van jouw keuze. 

Meld je aan voor de workshop