Quick scan

  • Wil je snel een beeld hebben van wat jouw kwaliteiten zijn? 
  • Wil je weten wat jij belangrijk vindt? 
  • Wil je weten waardoor jij je onderscheid van de rest? 

Dan is de Quick scan perfect voor jouw. De Quick scan bestaat uit een kwaliteiten test van maximaal 15 minuten en een aansluitend gesprek van 1,5 uur.

Kwaliteiten zijn voor iedereen specifiek. Je kan het vergelijken met je vingerafdruk. Iedereen heeft zijn eigen samenstelling van kwaliteiten. Kwaliteiten zijn positief. Als je de juiste kwaliteit in de juiste situatie toepast, zal het over het algemeen positieve effecten hebben voor jezelf en je omgeving.

Mensen die het niet of onvoldoende lukt om hun kwaliteiten in activiteiten tot uitdrukking te laten komen, is het vaak moeilijk om zich nuttig en gelukkig te voelen in het leven / werk. 

Door middel van de test en het gesprek weet je snel wat jouw kwaliteiten zijn. Je weet binnen twee uur, wat jouw uniek maakt. Je krijgt van de test ook nog eens een mooi rapport dat je er altijd weer bij kan pakken.

Tijdens het gesprek kijken we naar jouw kwaliteiten, hoe jij die het beste kan inzetten en ermee om kan gaan. Zowel privé, als op je werk. Om ervoor te zorgen dat jij weer die positieve vibe te pakken krijgt! 

Wil je graag de Quick scan doen? Neem dan contact met me op, door middel van het invullen van onderstaand formulier. En ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Workshops

PARATAM organiseert regelmatig workshops en bijeenkomsten die jou kunnen helpen gewoontes te doorbreken of juist weer op te pakken, tot nieuwe inzichten te komen en dingen te verwerken. 

Lees meer

Reviews

Cynthia is een geweldige coach. Ze luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Ze ondersteunt door de juiste vragen te stellen en verhelderende oefeningen te geven maar ze laat jou zelf ontdekken. Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Dit zijn allemaal dingen die je vóór het traject al bij je draagt, alleen heb je ze minder helder in beeld. Het traject van Cynthia helpt hier ontzettend bij. Een super investering in jezelf!

R.S.
31 jaar

Doormiddel van het traject wist ik welke kant ik op wilde en welke master ik wilde gaan doen. Cynthia is altijd goed voorbereid en vrolijk. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan mensen echt motiveren. Echt een aanrader. 

H. v. D.
22 jaar

Cynthia is een ontzettend fijne coach! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt, ze neemt alle tijd voor je en ik kreeg het gevoel dat ze oprecht in geïnteresseerd was in hoe het met me ging/gaat. Ze heeft me geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen en belangrijke stappen te nemen in mijn leven.

L.A
30 jaar

Tijdens mijn traject heb ik een paar handvatten geleerd die ik altijd kan toepassen. Cynthia heeft zoveel kennis van zaken, zodat ze precies weet wat op dat moment nodig is. Daarbij geeft ze veel ruimte om zelf achter dingen te komen, voordat ze zegt waar dingen vandaan komen.

J.v.d.P
26 jaar

Ik heb echt heel veel aan het coachtraject gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en naar mijn behoeften gekeken. Door echt door te vragen en kritisch te blijven kijken naar de coachvraag is voor mij niet alleen mijn coachvraag maar mijn begrip en kennis over mijzelf als persoon echt enorm toegenomen waardoor ik nog meer kan groeien, zowel als persoon als binnen mijn werk.

B.C.H.v.P.
22 jaar

Dit coachtraject heeft mij erg uitgedaagd om meer naar de mooie en positieve kanten van mijzelf te kijken en mijzelf beter te leren begrijpen wat ik belangrijk vind in het leven en waar mijn kracht ligt. Cynthia had me erg snel door en wist altijd op het juiste moment de juiste oefeningen erbij te pakken waar ik op dat moment behoefte aan had om mee aan de slag te gaan. 

M. d. S.
30 jaar

Plan een gratis kopje koffie

Gratis gesprek