Weet wat je wil, voel je zelfverzekerder en ervaar meer rust.

Af van het stemmetje: ‘Ik wil iets anders, maar wat…?’

Bezig zijn met wat ik diep van binnen wil, zonder me zorgen te maken wat anderen ervan vinden. Dat is wat ik wilde. Jarenlang deed ik van alles omdat ik dacht dat het zo hoorde. Als ik bij dat ene bedrijf zou werken, die ene functie zou bekleden, dit of dat zou doen, dán zou ik het perfecte leven hebben. Ik deed veel in de moeten-stand, zonder het te beseffen. Het was een lange weg om uit te vinden wat ik nou echt wilde. Om te kiezen voor mezelf, vol zelfvertrouwen.

Vandaag de dag weet ik goed waar ik blij van word en maak ik bewuste keuzes die passen bij mijn waarden. Ik blijf mezelf steeds de vraag stellen: ‘Wil ik dit, of moet ik dit?’ Alles wat niet goed voelt, daar stop ik mee of besteed ik uit. Hierdoor ga ik elke dag met een glimlach aan het werk. Ondanks dat ik veel werk, voelt dat niet zo. Ik voel me vrij, zelfverzekerd, ervaar rust en ben gelukkig!

Inmiddels help ik al ruim 4 jaar diverse starters en young professionals om ook naar zichzelf te luisteren, zelfverzekerd te kiezen en zo rust te ervaren. Ik geniet er enorm van hun te begeleiden, met simpele stappen, zodat ook zij durven te gaan voor dat waar zij in geloven.

Door het volgen van mijn programma krijg je:

  • Meer zelfvertrouwen.
  • Inzicht in wat jij belangrijk vindt.
  • Meer richting. Je weet welke kant je op wilt, waardoor je rust ervaart.
  • Meer durf om keuzes te maken die echt bij jou passen.

Ben je nieuwsgierig? Vraag dan gratis de - van moeten naar willen- oefening aan door onderstaande velden in te vullen. Je ontvangt van mij dan een e-mail met de oefening. Deze oefening geeft je meteen meer inzicht in je eigen keuzeproces. Leef je vanuit moeten of willen? 


Reviews

Cynthia is een geweldige coach. Ze luistert met veel aandacht en zonder oordeel. Ze ondersteunt door de juiste vragen te stellen en verhelderende oefeningen te geven maar ze laat jou zelf ontdekken. Ik heb nu meer inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil vormgeven. Dit zijn allemaal dingen die je vóór het traject al bij je draagt, alleen heb je ze minder helder in beeld. Het traject van Cynthia helpt hier ontzettend bij. Een super investering in jezelf!

R.S.
31 jaar

Doormiddel van het traject wist ik welke kant ik op wilde en welke master ik wilde gaan doen. Cynthia is altijd goed voorbereid en vrolijk. Ze weet waar ze het over heeft en ze kan mensen echt motiveren. Echt een aanrader. 

H. v. D.
22 jaar

Cynthia is een ontzettend fijne coach! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt, ze neemt alle tijd voor je en ik kreeg het gevoel dat ze oprecht in geïnteresseerd was in hoe het met me ging/gaat. Ze heeft me geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen en belangrijke stappen te nemen in mijn leven.

L.A
30 jaar

Tijdens mijn traject heb ik een paar handvatten geleerd die ik altijd kan toepassen. Cynthia heeft zoveel kennis van zaken, zodat ze precies weet wat op dat moment nodig is. Daarbij geeft ze veel ruimte om zelf achter dingen te komen, voordat ze zegt waar dingen vandaan komen.

J.v.d.P
26 jaar

Ik heb echt heel veel aan het coachtraject gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en naar mijn behoeften gekeken. Door echt door te vragen en kritisch te blijven kijken naar de coachvraag is voor mij niet alleen mijn coachvraag maar mijn begrip en kennis over mijzelf als persoon echt enorm toegenomen waardoor ik nog meer kan groeien, zowel als persoon als binnen mijn werk.

B.C.H.v.P.
22 jaar

Dit coachtraject heeft mij erg uitgedaagd om meer naar de mooie en positieve kanten van mijzelf te kijken en mijzelf beter te leren begrijpen wat ik belangrijk vind in het leven en waar mijn kracht ligt. Cynthia had me erg snel door en wist altijd op het juiste moment de juiste oefeningen erbij te pakken waar ik op dat moment behoefte aan had om mee aan de slag te gaan. 

M. d. S.
30 jaar